PUBLICITAT

Escaldes - Engordany

Anastasija Sevastova, convidada al segon ‘WTA’

El torneig de tennis tindrà lloc del 27 de novembre al 3 de desembre

Per El Periòdic

Sevastova i Williams en la pista.
Sevastova i Williams en la pista. | CREAND ANDORRA OPEN

La tennista letona, Anastasija Sevastova, va rebre la quarta Wild Card del Creand Andorra Open, targeta amb la qual es va formalitzar la invitació de la tennista al torneig Creand Andorra Open.

El certamen, que portarà el tennis més internacional al Principat,  es portarà a terme des del 27 de novembre fins al 3 de desembre al Poliesportiu d’Andorra.

Sevastova, exnúmero 11 del món, compta amb una gran trajectòria en aquest esport, ja que va disputar tornejos reconeguts en el món del tennis com el Gran Slam, les semifinals del US Open, en que es va enfrontar a la tennista estatunidenca Serena Williams, i els quarts de final de l’Austràlia Open. A més, va guanyar quatre títols individuals i dos dobles al llarg de la seva carrera esportista.

El director del Creand Andorra Open, Enric Molina, va expressar que des de l’organització «estan encantats de tenir una jugadora tan ‘Top’ com l’Anastasija Sevastova i estem segurs que gaudirà d’una gran experiència al país».

Així bé, la celebració del torneig al Principat serà el lloc on Sevastova tornarà a jugar en les pistes després de la seva baixa per maternitat. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT