PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Bwoman estrena el seu primer ‘brunch’ d’emprenedores al Principat

Durant l’esdeveniment, les ponents van posar en relleu les seves idees i experiències

Per El Periòdic

Les membres i ponents de Bwoman, ahir.
Les membres i ponents de Bwoman, ahir. | Anya Bod

En un escenari envoltat de les inspiradores oficines de disseny d’Augé Holding Group, Bwoman, la comunitat de dones amb inquietuds d’Andorra, va inaugurar ahir el seu primer brunch d’emprenedores amb una selecció destacada de ponents que van captivar l’audiència.

El Inspirational Block va tenir l’honor de rebre la propietària de Cava Bertha i Saleo Wine, Gemma Flaqué, la qual va compartir la seva experiència i visió en el món empresarial. A Toolkits for Entrepreneurs, la coach Eva Berenguer va brindar eines vitals per al benestar dels emprenedors.

D’altra banda, Antonella Machetti va il·luminar el bloc de Tech amb la seva expertesa en màrqueting digital i email màrqueting, oferint una visió valuosa per navegar en l’era digital dels negocis. Com a convidada especial, Mònica Otero de TEDxCanillo va afegir una dimensió única amb la seva perspectiva com a TEDx Curator & Co-organizer.

L’esdeveniment, que va començar a les 12.00 hores, va transcendir les ponències per donar pas a un càtering deliciós de l’establiment MYCORNER. Les assistents van tenir l’oportunitat de connectar i establir relacions en un ambient relaxat i propiciador després de les ponències.

Així doncs, el primer brunch d’emprenedores de Bwoman va crear un espai significatiu, en el qual les idees, l’experiència i la inspiració van fluir lliurement, consolidant-se com un esdeveniment clau en la comunitat emprenedora local del país.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT