PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Saetde gestionarà, de nou, els pisos per a temporers del Pas de la Casa

L'adjudicació és per a un període de sis mesos i suposarà un pagament de 55.200 euros

Per El Periòdic

Una imatge recent del Pas de la Casa.
Una imatge recent del Pas de la Casa. | ANA / L.G.

Segons la publicació d'avui al BOPA, el Comú d'Encamp ha adjudicat la concessió administrativa temporal dels pisos de la Solana per a temporers situats al Pas de la Casa a Saetde. D'aquesta manera, la societat tornarà a gestionar les unitats immobiliàries de la vila encampadana destinades a acollir els treballadors que arriben al país durant la temporada d'hivern, ja sigui per treballar a les estacions d'esquí o als comerços del poble.

L'adjudicació és per a un període de sis mesos a contar des del 17 de novembre, i que suposarà el pagament de 55.200 euros. Cal recordar que l'empresa ja ha gestionat en altres temporades els 15 pisos d'entre una i tres habitacions de la vila, uns habitatges que el Comú té en propietat després d'arribar a un acord amb Gevivasa.

Paral·lelament, la corporació encampadana també ha fet pública l'adjudicació de la contractació del servei de transport de passatgers per a la temporada d'hivern al Pas de la Casa. L'adjudicació ha recaigut sobre la Cooperativa Interurbana mitjançant un concurs públic per un import proper de 23.000 euros.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT