PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Avancem presenta una llista «preocupada» pel Pas de la Casa

Volen una «gestió lògica» de la parròquia i que els ciutadans participin

Per Anna Mencos

Els membres que conformen la llista d’Avancem.
Els membres que conformen la llista d’Avancem. | PS

Avancem (PS+ Independents) van presentar ahir al vespre les persones que conformen les llistes per a les eleccions al Comú d’Encamp en un acte celebrat al Pas de la Casa. La candidatura està liderada per Marta Pujol i Josep Lluís Agudo, i composta per persones «implicades en el Pas de la Casa, que comparteixen les mateixes esperances i preocupacions que la gent de la parròquia». La candidatura compta amb professionals del món de la sanitat, la seguretat, l’educació, la cultura, l’esport, la creació de contingut, l’habitatge i el comerç, entre d’altres, i la descriuen com a «molt fresca», ja que va des de la joventut fins a jubilats.

El segon de la llista també va manifestar que volen fer una «gestió lògica» i que la gent de la parròquia participi el màxim possible, i per aquest motiu escoltaran les seves preocupacions i propostes: «Vosaltres heu de decidir com voleu que evolucioni el territori», manifestaven des de la formació.

Des d’Avancem també van explicar que més endavant faran una reunió de poble per concretar les propostes i actuacions concretes que volen fer al Pas a la Casa.

Tot i així, van especificar que de moment no poden exposar les mesures concretes que tenen pensades per potenciar la parròquia i que ho faran a partir de l’inici de la campanya, tal com indica la Junta Electoral. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT