PUBLICITAT

Escaldes - Engordany

Andbank signa com a patrocinador del club esportiu Andona

El conveni de col·laboració entre l’entitat bancària i el club esportiu s’ha signat inicialment per tres anys

L’Andbank i l’Andona van signar un conveni de patrocini ahir a la sala d’actes de l’entitat bancària. L’acord de col·laboració, que tindrà una durada inicial de tres anys, va comptar amb l’assistència de la directora de Banca País, Maria Suárez; la directora d’Andona, Xary Rodríguez. L’acte també va disposar de la presència de diverses ciclistes, com Anna Albalat, i la companyia de Joaquim «Purito» Rodríguez.

La directora d’Andona va afirmar que el nou acord de patrocini «ens permetrà anar un pas més enllà en el que respecta a la competició, així com dotar l’equip d’elit de més recursos per garantir la participació en la Copa Catalana i en quatre proves de la Copa d’Espanya i la Volta a Osona».

Tanmateix, Xary Rodríguez va recordar els inicis del club, ara fa tres anys: «Vam començar un grup de dones apassionades per la bicicleta i actualment ja són 12 ciclistes que formen part d’un grup d’èlit, al qual s’afegiran dues ciclistes més la temporada vinent».

A més, de cara al 2024, donaran inici a la sessió màsters, la qual comptarà amb 10 ciclistes inscrites.

En aquesta línia, Albalat va afegir la notabilitat de «l’evolució del club en tots els àmbits, per això és important tenir recursos».
Finalment, Suaréz va remarcar també el rellevant paper que té el club al Principat, ja que volen que es converteixi «en un referent i no només portarà èxits a l’equip, sinó que traspassarà fronteres». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT