PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Xerrada per trencar amb els motlles dels negocis tradicionals

Es va abordar com l’emprenedoria pot fer canviar sectors

Per El Periòdic

Els participants de la conferència ‘La disrupció dels sectors tradicionals’ organitzada per Creand Crèdit Andorrà.
Els participants de la conferència ‘La disrupció dels sectors tradicionals’ organitzada per Creand Crèdit Andorrà. | ANA/ L.G.

Creand Crèdit Andorrà va organitzar ahir una nova conferència del cicle Talks que, sota el títol ‘La disrupció dels sectors tradicionals’, que va servir per presentar dos casos on la innovació i els nous models de negoci han permès trencar amb els motlles dels negocis tradicionals. Concretament, la CEO i cofundadora de Cocunat, Sara Werner, i el soci de Pear VC, Pepe Agell, van abordar com l’emprenedoria pot fer canviar sectors amb models de negoci convencionals a través de les seves experiències en el món professional.

Cocunat és una empresa de bellesa lliure de tòxics que va trencar els motlles i les regles d’una indústria tan tradicional com és la cosmètica, incloent una nova categoria com és el ‘toxic free’. «Em vaig adonar que dins de la cosmètica hi havia molts ingredients que estan tipificats com a tòxics per la comunitat científica, però a la normativa no», va afegir Werner, per la qual cosa va apostar per «crear un nou concepte que uneix el món natural i el sintètic, i tot allò que realment és bo per a nosaltres i per al medi ambient». Es tracta d’una nova categoria de cosmètica que, tal com va afirmar, compta amb dos milions de cerques diàries a internet. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT