PUBLICITAT

Revegetació de la zona verda de Doctor Vilanova

Es substituiran 25 arbres de la zona, plantant-ne de nous

Per El Periòdic

El plànol de la zona.
El plànol de la zona. | Comú d’Andorra la Vella

La reforma de la part baixa del Carrer Doctor Vilanova, a la parròquia d’Andorra la Vella, s’està desenvolupant actualment perquè la zona passi a tenir tres carrils (dos de pujada i un de baixada) i convertir-la així en la porta d’entrada natural al centre de la parròquia. En aquesta zona es plantaran 25 arbres i se substituiran els que hi ha actualment. Cal destacar que aquests últims no s’han pogut traslladar a altres espais verds de la parròquia perquè els tècnics no n’asseguraven la seva supervivència.

Així doncs, durant el primer semestre de l’any 2024 es farà la plantació i s’enjardinarà  prop de 200 metres quadrats de parterres per tot l’entorn dels carrers Doctor Vilanova i Prada Casadet, en els quals es plantaran una vintena d’arbustos i flors de temporada que tenen poca demanda híbrida. Es farà d’acord amb els nous estàndards de replantació que s’estan aplicant a Andorra la Vella, per assolir consums d’aigua més eficients. També s’intervindrà la rotonda de l’encreuament dels carrers Doctor Vilanova i Prat de la Creu, a més del punt rodó d’enfront de l’edifici Administratiu de Govern.

A més es traslladarà durant els pròxims dies el cirerer que hi ha a la part baixa del carrer. L’estudi encarregat pel Comú a una empresa especialitzada conclou que hi ha una alta possibilitat de supervivència en la replantació, ja que s’ha esperat a fer el trasllat a finals de la tardor perquè és un arbre de fulla caduca. 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT