PUBLICITAT

L'Estadi Nacional es desperta amb una pintada en favor de Gaza

La Policia demana paciència i comprensió per les mesures de seguretat del partit Andorra-Israel

Per Joan Jiménez

Estadi Nacional d'Andorra
Estadi Nacional d'Andorra | Andorra Sports Training

Aquest matí, l'Estadi Nacional s'ha despertat amb una pintada en favor de Gaza en el marc de la celebració del partit entre Andorra i Israel per a les classificatòries per a l'EURO 2024. El camp va estar ahir ja sondejat per un dispositiu policial especial a causa de la consideració d'aquest esdeveniment esportiu, el qual compta amb un nivell d'alt risc pel context internacional provocat per la guerra entre l'estat israelià i Hamas a la franja de Gaza. La pintada, situada en la paret ubicada al costat de la porta principal d'accés al recinte, ha estat coberta ben aviat aquest matí per un pòster de la Federació Andorrana de Futbol (FAF).

La Policia ha iniciat una investigació per trobar l'autor de la pintada, ja que es tracta d'un delicte de patrimoni, i ha al·legat que el grafiti s'ha d'haver produït ahir entre la finalització dels entrenaments de les dues seleccions a l'Estadi Nacional, quan es va aixecar el control policial que vigila el camp, i aquest matí.

El Cos Policial ha demanat paciència i comprensió davant de les mesures extraordinàries de vigilància que estan provocant problemes de circulació en la xarxa viaria nacional, ja que el context en el qual es produeix aquest partit fa que s'hagin de donar unes circumstàncies que requereixen un major nivell de seguretat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT