PUBLICITAT

Andorra la Vella

Koldo Álvarez: «Em preocupa absolutament tot, per desgràcia»

Andorra s’enfronta a Israel en un ambient tens i sense caure en cap mena de relaxació

Per Joan Jiménez

La selecció andorrana de futbol, entrenant ahir a l’Estadi Nacional.
La selecció andorrana de futbol, entrenant ahir a l’Estadi Nacional. | @m4rv_d3esign

En un ambient enterbolit per les mesures de seguretat extraordinàries, Andorra acull la visita d’Israel a l’Estadi Nacional avui a les 20.45 hores. El seleccionador nacional, Koldo Álvarez de Eulate, acompanyat pel jugador Marc Pujol en roda de premsa, va mostrar cert optimisme pel fet que la selecció israeliana ha perdut les seves opcions per a classificar-se directament per a l’Euro 2024, però sense caure en cap mena de relaxació per aquest fet.
Per un costat, el tècnic va declarar que treballen per aconseguir millors resultats com el que es podria donar en aquestes circumstàncies, però que, en el cas de ser possible, «ho faríem per mèrits propis. És un partit que pot ser diferent». Tot i així, el seleccionador va advertir que «sí que és cert que ells no tenen possibilitats, però al març juguen un Play-Off per poder classificar-se per a la Euro o no, i és possible que aquest sigui el darrer partit abans de jugar (la repesca) i poden començar a preparar-lo demà».

A més, en ser preguntat per quin jugador israelià li preocupa més, Koldo va ser categòric en afirmar que «em preocupen els 25 jugadors d’Israel», ja que en qualsevol escenari que pugui plantejar la selecció visitant, tant com sortir amb l’alineació de gala en el partit d’avui com jugar amb els futbolistes més joves i donar oportunitats als més novells que ja tenen una gran qualitat. Donades aquestes circumstàncies, Koldo va afirmar que «em preocupa absolutament tot, per desgràcia».

Qüestionat per les elevades i extraordinaries mesures de seguretat, Marc Pujol va declarar que «lamentablement, tot afecta», reconeixent que la tensió que envolteja l’Estadi Nacional afecta als tricolor a l’hora de jugar. Tot i així, avui intentaran extreure el seu millor futbol. 

Desplegament policial per garantir la «màxima seguretat»

El Cos Policial andorrà desplega un ampli dispositiu de màxim nivell per tal de garantir la seguretat de la trobada i de la població. La Policia d’Andorra, que ha treballat de la mà de la Federació Andorrana de Futbol, ha concretat durant les últimes setmanes l’operatiu que es portarà a terme avui. Concretament, es tallarà totalment, entre les 17.30 hores i, com a mínim, fins a les 23.00 hores, el carrer Baixada del Molí des de la rotonda de Tobirà fins a la cruïlla amb Prada Motxilla. La visita de l’equip d’Israel es considera un esdeveniment d’alt risc.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT