PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Fernandes, nou conseller de la comunitat portuguesa

Els comicis tindran lloc el proper 26 de novembre al consolat honorari

Per El Periòdic

Una cercavila de la Casa de Portugal.
Una cercavila de la Casa de Portugal. | Creand

Rui Fernandes i Silvia Prada són els representants de la candidatura ‘A Voz da Comunidade Portuguesa em Andorra’ per a les eleccions al Consell de les comunitats portugueses al Principat. Uns comicis que tindran lloc el proper 26 de novembre al consolat honorari portuguès durant tot el dia i en el qual només s’ha presentat una llista.

Rui Fernandes, resident des del 2008, és conegut pel seu lligam al grup de folklore portuguès després d’encarregar-se de la direcció de l’associació en dues ocasions. De fet, aquest arrelament amb el teixit associatiu ha estat el que li ha donat l’oportunitat d’aproximar-se a la comunitat portuguesa d’Andorra.

Per la seva banda, Silvia Prada és una portuguesa resident a Andorra des de fa 15 anys amb experiència al món associatiu durant el seu període acadèmic. Vinculada professionalment amb el món de la construcció, assegura que manté un contacte diari amb la comunitat portuguesa.

L’objectiu principal de la candidatura és ajudar la comunitat portuguesa resident i assessorar-la en qualsevol tràmit relacionat amb Portugal i Andorra, així com poder fer arribar al govern portuguès alguns dels dubtes, consultes o inquietuds d’aquesta comunitat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT