PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Envaïts de satisfacció

Els tricolor recuperen l’energia i la il·lusió per trencar amb la ratxa de derrotes de les últimes setmanes

Per El Periòdic

Una jugada del partit entre l’FC Andorra i el Vila-Real B, el passat diumenge.
Una jugada del partit entre l’FC Andorra i el Vila-Real B, el passat diumenge. | FC Andorra

La primera trobada entre l’FC Andorra i el Vila-Real B va acabar sense sumar punts pels tricolor, amb un marcador final de 0-0. Els de Sarabia, a més de jugar enmig d’una densa boira que amb prou feines deixava seguir el partit amb claredat als assistents i a la premsa, van mantenir una actitud calmada i concentrada. Malgrat que no va arribar el gol per a cap dels dos equips, els andorrans van mostrar que, tot i emportar-se derrotes en els seus últims partits, la temprança es manté, així com el control del joc i del terreny.

Els tricolor es van tornar a empoderar a l’Estadio de la Ceràmica i van tornar la il·lusió als seguidors. Amb un joc controlat des dels primers minuts del matx, l’esfèric va rodar de banda a banda amb passes llargues per part dels Castellans-Lleons i amb algunes oportunitats de gol, però, després de les últimes demostracions de joc descontrolat i desconcentrat per part dels de Sarabia, els tricolor van controlar l’estratègia de joc, així com l’esfèric amb passes curtes, assistències ben col·locades i remats definits, tot i que el gol es va resistir fins al final de la trobada.

Per la seva part, l’entrenador, Eder Sarabia, va exposar que «marxem amb la sensació que podrien haver guanyat, tot i que ells —els jugadors del Vila-Real B— també van tenir oportunitats». A més, va remarcar la bona feina feta per l’equip, perquè va notar, en termes generals, «molta més presència, més control i més situacions d’arribada al terreny contrari».

Sarabia també va reconèixer algunes de les parts en què els tricolor van estar més fluixets i que, tot i això, veu amb positivisme la trobada històrica entre els dos equips. El Míster va afirmar que va notar com hi va haver «alguna pilota aturada, així com situacions d’àrea que no van acabar d’estar controlades i que es va treure dèbilment la pilota de la zona calenta, i alguns marcatges poc adients».

«En general, les sensacions són bones, estic satisfet perquè vam jugar un partit amb molta personalitat. Tot i que no ho hem de donar com a bona jornada, perquè no hi ha punts, però marxem amb la sensació d’haver millorat en aquells aspectes que fallaven en altres ocasions», va sentenciar l’entrenador.

Així i tot, l’FC Andorra encara les jornades vinents abanderats d’energia i amb la il·lusió de trencar la mala ratxa de les últimes setmanes.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT