PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La casa comuna laurediana acull el Consell d’Infants

El cònsol major, Josep Majoral, inaugura la setzena edició de l’entitat

Per El Periòdic

La constitució del 16è Consell d’Infants a la casa comuna.
La constitució del 16è Consell d’Infants a la casa comuna. | ANA/M.R.

La casa comuna de Sant Julià de Lòria va acollir dilluns la constitució del setzè Consell d’Infants després de les eleccions que van tenir lloc el passat 12 de novembre. D’aquesta manera, vuit alumnes de cinquè curs de primària —quatre de l’escola andorrana i quatre de l’escola francesa— van estrenar oficialment el càrrec. «La veritat és que per a mi és un dels projectes d’aquesta legislatura que personalment m’ha il·lusionat. Veure aquests infants amb aquestes ganes de fer coses per la parròquia no deixa de ser engrescador» va celebrar el cònsol major lauredià, Josep Majoral.

La sessió constitutiva es va celebrar en el marc del Dia Mundial de la Infància. Durant la sessió, els consellers infantils van expressar el seu agraïment per formar part d’aquest organisme.

A més, segons va informar l’ANA, es van avançar diverses propostes que els agradaria dur a terme relacionades amb la sostenibilitat i el medi ambient, com ara realitzar pancartes per evitar que es tirin burilles a terra, la creació de carrils bici, recuperar una zona d’intercanvi de llibres o impulsar activitats culturals i esportives. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT