PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detingut per conduir fent ziga-zagues a la CG2 amb una taxa de 2,48 g/l

La Policia també va arrestar a una parella per agredir-se mútuament

Per El Periòdic

El despatx central de la Policia.
El despatx central de la Policia. | Policia d\'Andorra

La Policia va detenir ahir diumenge a un home, de 41 anys, que circulava per la CG2 fent ziga-zagues trepitjant la línia contínua. Els agents van aturar el conductor a Canillo, i en fer-li la prova d'alcoholèmia, va donar positiu amb una taxa de 2,48. El mateix diumenge a la matinada el Cos va detenir un home de 34 anys i no resident amb una taxa de 0,97 i per donar positiu a la prova de tòxics.

Durant aquest cap de setmana, la Policia també va detenir a la Massana un home i una dona, de 41 i 33 anys respectivament, com a presumptes autors de delictes contra la integritat física i moral per haver-se agredit mútuament al seu domicili la matinada de dissabte.

El Cos també va arrestar un h­­­­­ome de 23 anys com a presumpte autor d’un delicte contra l’administració de justícia per conduir amb el permís retirat fora de l’horari permès per la Batllia. A més, com a presumpte autor d’un delicte contra l’administració de justícia per incomplir una altra ordre de privació del permís de conduir, un altre home no resident de 34 anys va ser detingut la matinada de dissabte.

D’altra banda, durant els darrers dies, la Policia ha detingut a la parròquia d'Andorra la Vella dos homes de 37 i 42 anys amb 0,5 grams de cocaïna.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT