Una derrota que mostra un MoraBanc entregat des de l’inici fins al final

Natxo Lezkano reconeix l’esforç mantingut pels jugadors davant d’un Granada enfortit

Jerrick Harring, durant el partit.
Jerrick Harring, durant el partit. | ACB

La primera trobada en la història del MoraBanc Andorra amb el Covirán Granada va deixar un resultat de 91-88.

Els andorrans es van trobar amb uns andalusos enfortits, amb una defensa blindada i jugades calculades en moments decisius. La jornada va acabar sense premi per a un MoraBanc entregat i lluitador. Des de l’inici de la jornada, el Granada es va assegurar la davantera del marcador amb tirs triples molt ben jugats durant els primers minuts.

La mostra de les dents per part dels andalusos, amb la rapidesa de les jugades, va descol·locar als jugadors andorrans, els quals van descuidar la seva defensa. La passarel·la de ràpides jugades i posicionament del Granada va enfilar els 28 punts a favor seu durant el primer quart.

Després de la presa dels andalusos per demostrar la gana de punts, el base dominicà, Jean Montero, va fer un crit de guerra amb un fantàstic lideratge ofensiu, fet que va pujar la moral de la foradada defensa andorrana. L’entrenador, Natxto Lezkano, va reconèixer l’empenta de l’equip durant la jornada: «Hem jugat amb un nivell d’energia pujat, hem tingut errades, però han jugat molt bé».

Amb tot plegat, la lesió muscular de Tyson Pérez després de recolzar malament la cama el va deixar fora del partit, declarant el tècnic Lezkano  que «el millor és esperar a veure com evoluciona».

Per la seva part, el base Rafa Luz, després de recuperar-se i tornar a la pista, trobava la via per canviar el marcador amb els tirs triples. Així com l’escorta Jerrick Harring, qui va tornar l’ànima a l’equip capgirant el marcador, però que una darrera empenta dels granadins va deixar en 49-43 al descans.

Paral·lelament, davant del MoraBanc vist durant el partit, Lezkano va exposar que «hem de recuperar-nos anímicament. Esperem trobar la millor versió en la següent data».

Finalment, durant l’últim quart del partit, un MoraBanc desmoralitzat va lluitar per guanyar el premi, però es va trobar amb un Granada encara més sòlid i que va deixar un 91-88 com a resultat.