PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Les fortes ratxes de vent obliguen a cancel·lar la primera cursa de la Copa del Món de descens de Zermatt-Cervinia

D’aquesta manera, Cande Moreno tornarà avui a fer uns exercicis d’activació per estar preparada per demà

Per El Periòdic

Imatge de Zermatt-Cervinia.
Imatge de Zermatt-Cervinia. | FAE

La primera de les dues cites de la Copa del Món de descens de Zermatt-Cervinia (Itàlia) ha estat cancel·lada per les fortes ratxes de vent que han impedit mantenir les suficients condicions de seguretat per a les esquiadores. Cande Moreno, que tenia el dorsal 41, finalment no ha pogut prendre part a una competició que ja a primera hora del matí vivia un primer ajornament de les 11.45 hores, hora inicial prevista pel començament, a les 12.30 hores.

Finalment, i una vegada analitzat per part del jurat les condicions del temps, amb ratxes de vent molt fortes, la decisió ha estat cancel·lar la competició i esperar que les condicions millorin de cara a la cursa del diumenge.

D’aquesta manera, Moreno tornarà avui a fer uns exercicis d’activació per estar preparada per demà. El seu entrenador, Simon Bastelica, ha explicat que situacions com aquestes es viuen i es viuran en l’esquí, i que per això s’ha d’estar mentalitzat: «Una situació com aquesta pot afectar a l’esportista, però no hauria d’afectar. És una experiència, es treballa la paciència, que és un element molt important per a un esportista i més per a una velocista».

Per la seva part, el director de la secció d’esquí alpí de la FAE, Roger Vidosa, ha manifestat: «La prova cancel·lada, pensàvem que estaria una mica millor la meteorologia, però el vent no ha baixat i ha estat el vent el problema principal perquè la pista està en molt bon estat, fa més o menys bon temps però hi ha ràfegues de vent de més de 80 km/h i fa impossible que la carrera es desenvolupi amb una màxima seguretat».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT