PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Educació mostra el seu suport «incondicional» a l'escola francesa

Ofereixen la seva col·laboració en tot el necessari i demanen deixar treballar als òrgans competents

Per El Periòdic

La seu del ministeri d’Educació a Sant Julià de Lòria.
La seu del ministeri d’Educació a Sant Julià de Lòria. | Arxiu ANA

El Ministeri de Relacions Institucionals, Educació i Universitats ha mostrat el seu suport «incondicional» a l'escola francesa després dels recents esdeveniments al centre de primària de la Massana, així com «al delegat de l'ensenyament francès a Andorra, a l'equip docent, als pares, mares i a tota la comunitat educativa afectada».

Segons han informat en un comunicat, durant el dia d'ahir van estar en contacte amb el delegat i ofereixen la seva col·laboració «en tot allò que sigui necessari per garantir la protecció dels infants i el correcte funcionament del centre en aquests moments difícils». D'altra banda, demanen deixar els òrgans competents perquè duguin a terme la seva tasca sense interferències. «Confiem plenament en la seva professionalitat i dedicació per esclarir els fets i prendre les mesures adequades», afegeixen.

Amb tot, «el benestar i la seguretat dels nostres infants és la nostra prioritat màxima. Continuarem treballant estretament amb totes les parts implicades per assegurar un entorn educatiu segur i acollidor per a tots».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT