PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Sant Julià de Lòria es presenta a Barcelona com a destí de turisme esportiu i de benestar

Majoral exposa un projecte global que contempla les diverses instal·lacions i esdeveniments esportius que se celebren

Per El Periòdic

Imatge de la parrròquia laurediana.
Imatge de la parrròquia laurediana. | Sant Julià de Lòria Creativa

L'auditori del grup Prensa Ibérica va ser ahir l'escenari de la presentació de la parròquia de Sant Julià de Lòria com a destí de turisme esportiu i de benestar. En el marc de l'acord que el Comú té amb el diari Sport, una delegació de persones encapçalada pel cònsol major, Josep Majoral, va exposar als assistents un projecte global que contempla les diverses instal·lacions i esdeveniments esportius que se celebren en la més meridional de les parròquies d'Andorra.

Majoral, que va ser el primer a intervenir, va manifestar que «des de fa quatre anys anem desenvolupant un seguit d'accions per atraure turisme de qualitat al voltant de l'esport».

En aquest sentit, diverses persones relacionades d'una forma o d'una altra amb el món de l'esport es van desplaçar fins a la capital de Catalunya per copsar les virtuts de la parròquia laurediana en una presentació amb explicacions verbals i vídeos de suport. En un acte que va durar una hora aproximadament, es va presentar LAUesport i les possibilitats que ofereix, tot el relatiu al cicloturisme incloent la celebració de La Purito i les diferents competicions de caràcter internacional que ha acollit Sant Julià de Lòria.

També es va donar a conèixer el centre d'activitats outdoor Naturland con un altre dels atractius i es van donar detalls de les activitats que es poden fer a les dues cotes. Es va destacar l'estació d'esquí de fons i la particularitat que té, a diferència d'altres del sector, ja que normalment pot oferir més de 100 dies d'esquí a l'any, així com també el refugi d'alt rendiment per fer estades o bé entrenaments en alçada. I també es va remarcar el reconeixement de la parròquia com Vila Europea de l'Esport per a aquest 2023.

Van intervenir en les presentacions el director de Lauesport, Òscar Balcells, l'exciclista i organitzador de La Purito, Àngel Edo, el doctor Bernat Escoda com a metge esportiu, l'antic director esportiu de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE), Joan Erola i Xabier Ajona com a director de Naturland.

A la finalització de l'acte, els cònsols, Josep Majoral i Mireia Codina, van tenir la possibilitat de conversar amb el recentment designat director del diari Sport, Joan Vehils, es van fotografiar amb ell i es van intercanviar obsequis. Igualment, hi va haver intercanvis d'impressions amb els assistents que en la seva majoria va ser gent relacionada amb el món de l'esport des de diversos vessants, amb l'objectiu d'establir acords i futures col·laboracions.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT