PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra enfronta a Bielorússia amb certa il·lusió

Koldo Álvarez no es deixa enganyar pel camp neutral o la dinàmica bielorussa

Per Joan Jiménez

La selecció andorrana de futbol a l’Estadi Nacional.
La selecció andorrana de futbol a l’Estadi Nacional. | FAF

La selecció andorrana de futbol s’enfrontarà avui, a les 18.00 hores, a Bielorússia al Szusza Ferenc Stadion de Budapest en el marc de la fase de grups classificatòries per a l’Euro 2024. L’entrenador tricolor, Koldo Álvarez de Eulate, acompanyat pel jugador nacional, Marc Pujol, va comparèixer ahir en roda de premsa on va estipular que, tot i les circumstàncies extraordinàries en les quals es produeix el matx pel que fa a la mala classificació de la selecció dins del seu grup i per jugar en un camp neutral a causa de les sancions al país de l’est d’Europa per la guerra d’Ucraïna, «no deixa de ser un partit internacional i crec que és millor. L’objectiu no pot estar més bé, el fet de tractar de competir per la il·lusió de fer un millor partit del que vam fer a casa contra aquest equip i intentar sumar coses perquè ens doni per poder puntuar».

Respecte al matx d’anada, on Andorra va empatar a zero al Nacional contra Bielorússia, Koldo va esmentar que «són partits totalment diferents i, a més a més, amb dinàmiques bastant diverses. Ells estan en una molt bona, sumant molts aspectes dins del seu joc ofensiu, sent capaços de marcar tres gols a Suïssa, la selecció més forta d’aquest grup i és una cosa a tenir en compte». El tècnic va definir a Bielorússia com «un equip que ha anat creixent, que en aquests quatre últims partits ha evolucionat força i que avui intentarà posar-nos el matx molt complicat».

L’andorrà va afirmar que està convençut que Bielorússia té el duel d’avui marcat en vermell al calendari, ja que «tinc confiança amb l’entrenador» bielorús, entenent que el matx «és una cosa que per a ells és vital».

Finalment, el tècnic va mostrar satisfacció per la convocatòria dels Sub21, Ot Remolins i Adri da Cunha, «però a partir d’avui, toca competir», va declarar l’entrenador.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT