PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cande Moreno continua amb el seu martiri a Zermatt-Cervinia

L’esquiadora torna a ser víctima del clima i es queda una altra vegada sense entrenar

Per El Periòdic

Cande Moreno, dijous analitzant la pista de Zermatt-Cervinia, Itàlia.
Cande Moreno, dijous analitzant la pista de Zermatt-Cervinia, Itàlia. | FAE

L’esquiadora de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE), Cande Moreno, continua patint les dificultats climatològiques per les quals està travessant l’escenari de la Copa del Món de Zermatt-Cervinia, Itàlia. L’esportista es va tornar a quedar ahir sense entrenar per culpa del mal temps, tal i com ja va passar el passat dimecres. Moreno només va poder entrenar dijous per a preparar-se per la competició que se celebra avui i demà a les muntanyes italianes.

L’andorrana va realitzar sessions d’activació per estar preparada per avui. Moreno va fer unes declaracions sobre la situació i de com farà front a les curses, explicant que «la veritat és que està sent bastant complicada aquesta data de la Copa del Món. A aquestes èpoques, penso que és bastant complicat esquiar a Europa i el temps ens ho està demostrant. Un dia cada cinc es pot esquiar i està clar que la mànega de dijous d’entrenament serà l’única que tindré abans de les carreres. Ara la feina és fer un bon pla per la cursa i per intentar treure el millor només en una baixada de descens».

El comitè organitzador ha rebaixat les seves expectatives i treballa per tal de celebrar, com a mínim, una de les dues curses programades.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT