PUBLICITAT

Andorra la Vella

«Jo no fuetejo a ningú»

Lezkano és comprensiu amb els seus pupils i assegura que, amb anàlisis i entrenament, els errors es corregiran

Per Joan Jiménez

L’entrenador del MoraBanc Andorra, Natxo Lezkano, ahir en roda de premsa.
L’entrenador del MoraBanc Andorra, Natxo Lezkano, ahir en roda de premsa. | ANA / E.P.

El MoraBanc Andorra visitarà demà al Granada per tal de no encadenar tres derrotes seguides i començar una dinàmica positiva envers els tres pròxims i difícils partits que els hi esperen als de Natxo Lezkano. El Palacio Municipal de Deportes de la ciutat andalusa serà la primera parada dels tricolor en les tres pròximes jornades, prosseguint amb la visita a l’estadi del Reial Madrid i el viatge a Girona a principis de desembre.

L’entrenador tricolor va comparèixer ahir davant la premsa i, preguntat sobre les desconcentracions que s’han produït per part de l’equip en les darreres derrotes contra Lenovo Tenerife i Baxi Manresa, va declarar que «hem de ser conscients que fem coses bé, altres que les fem pitjor i d’altres a millorar. I hi ha coses que hem fet malament, com les pèrdues de pilota. Vam començar la lliga i vam tenir dos partits en els quals vam tenir moltes, després ho vam corregir i últimament hem tingut pèrdues o desconnexions en les quals ens castiguen molt. Per això, hem de limitar-ho, res més».

El tècnic basc, en ser preguntat per si considera que els jugadors estan nerviosos per no tornar a cometre errors i pel seu estat psicològic, va respondre, irònicament, que «jo mai he agafat a un jugador i l’he posat contra la paret, no li dono una fuetada, no li poso una multa per cometre un error... Les fallades formen part d’un procés de naturalitat. Ells s’equivoquen, jo m’equivoco, segurament vosaltres també us equivoqueu. Si no, seríem ‘maquinetes’».

Lezkano va explicar que entén els errors com un procés natural i normal, que es produeix quan no culmines una acció de forma bona i perquè el rival et força a fer aquest tipus d’execució. D’aquesta forma, l’entrenador tricolor compren les errades en moments puntuals dels seus pupils, i va comentar que cada vegada analitzen més aquest tipus de fallades per tal de millorar-les i que es produeixin amb menys freqüència. Finalment, el basc va sentenciar que «quan es cometen errors, es corregeixen», i així ho porten fent sempre i està segur que aquesta dinàmica també se solucionarà com ja van arreglar altres problemes passats. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT