PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Dansa i teatre a Andorra la Vella per celebrar el Dia internacional de la infància

El Comú de la capital ha programat diverses activitats al respecte

Per El Periòdic

Activitats a Andorra la Vella per celebrar el Dia internacional de la infància.
Activitats a Andorra la Vella per celebrar el Dia internacional de la infància. | Comú d\'Andorra la Vella

Dilluns vinent es commemora el Dia internacional de la infància, i el Comú d'Andorra la Vella el celebrarà amb activitats culturals adreçades als nadons i escolars de la parròquia. En aquest sentit, pel mateix dilluns s'ha programat l'espectacle de dansa contemporània Els colors del Tic-Tac, de la companyia NS Dansa, que tindrà lloc al Centre de Congressos amb dos passis (a les 11.00 i a les 15.00 hores) per a prop de 600 escolars d'entre primer i quart de primària dels sis centres educatius de la parròquia amb l'objectiu d'apropar-los a aquesta disciplina.

En la mateixa línia, a les 10.30 hores, també hi haurà a la sala Consòrcia del Centre de congressos la representació teatral Animalets, amb la companyia Ruskus Patruskus, una proposta escènica de proximitat adreçada als nadons de fins a 36 mesos de totes les escoles bressol de la parròquia.

En afegit, al llarg de la setmana s'han programat diverses propostes lúdiques i artístiques tant als espais de lleure comunals (casal d’infants el Llamp i la ludoteca de Santa Coloma) com a les escoles bressol Conxita Mora Jordana i de Santa Coloma. Entre d’altres, hi haurà activitats relacionades amb la pintura (al voltant de l’obra de Kandinsky, Yakoy Kusama i Miró), les arts plàstiques (activitats amb fang) i la música. Enguany, de fet, totes les propostes van encaminades a difondre l’article 31 de la Convenció dels drets dels infants de les Nacions Unides per garantir el dret al joc i al lleure.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT