PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

«L’esquena contra la paret»

Markel Starks reconeix que «no entenem del tot on som», però confia en «trobar el nostre ritme»

Per Joan Jiménez

Markel Starks, jugant contra l’Obradoiro fa unes setmanes.
Markel Starks, jugant contra l’Obradoiro fa unes setmanes. | ACB / DANI CATALAN

El MoraBanc Andorra s’enfrontarà aquest diumenge al Granada fora de casa, en vistes de no caure en una tercera derrota consecutiva amb un rival que actualment se situa en els últims llocs de la classificació. El base nord-americà del MoraBanc, Markel Starks, va fer unes declaracions ahir on va explicar que no li preocupen els últims resultats de l’equip, on van perdre fora de casa contra el Lenovo Tenerife i a la Bombonera contra el Baxi Manresa donades, en gran part, per certs moments de desconnexió del conjunt tricolor envers els seus rivals que van fer perdre triomfs als de Natxo Lezkano. Starks va explicar que en totes les temporades hi han «pujades i baixades», al·legant que, en l’actualitat, l’equip està en una d’aquestes baixades, ja que «estem en un moment de no entendre del tot on som», perquè «hem tingut algunes lesions, han vingut jugadors nous... així que es tracta de tornar a trobar el nostre ritme», assegurant que, quan aconsegueixin donar amb aquesta tecla, tornaran a estar bé.

Qüestionat sobre la pèrdua d’algunes pilotes senzilles que donen punts i ales als rivals, Starks va comentar que «crec que només hem de calmar-nos una mica», ja que de vegades existeixen descoordinacions a l’hora de llegir el joc i entendre les jugades en els partits. Tot i així, el base va estipular que són petits detalls, a més que en altres instants durant els duels, l’equip aconsegueix tenir una fluïdesa de pilota molt bona. Per aquest motiu, Starks no dubta en què tornaran a assolir una estabilitat que eviti aquestes pèrdues de pilota.

El tricolor, en ser preguntat pels tres pròxims parits que disputaran fora de la Bombonera, va declarar que «és un molt bon repte per a nosaltres. Però, al cap i a la fi, això és bàsquet i hem de sortir a pista i competir». El base va explicar que «sé que la gent es pot impacientar amb això, però han de veure l’equip que teníem fa unes dues o tres setmanes, que era completament diferent que el que tenim ara» i «la química encara s’està construint», però va fer de la necessitat virtut, ja que amb «aquests canvis de rol podem ser més forts perquè ara és la nostra esquena contra la paret perquè hem de demostrar-ho», afirmant també que «podem jugar amb aquestes eines».

Respecte al Granada, el nord-americà va assenyalar que «és un conjunt que juga a un ritme alt i agressiu i hem d’estar preparats per això», tot esmentant que «no penso tant en ells, sinó que crec que es tracta més de nosaltres», ja que «veiem els errors que hem fet en el passat i els estem corregint».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT