PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cabanes destaca els mecanismes de participació juvenil en les polítiques públiques andorranes

El secretari d’Estat de Joventut i Esports ho ha fet al Fòrum de Joves de la Unesco celebrat a París

Per El Periòdic

El secretari d'Estat de Joventut i Esports, Alain Cabanes, durant el Fòrum de Joves de la UNESCO, a París.
El secretari d'Estat de Joventut i Esports, Alain Cabanes, durant el Fòrum de Joves de la UNESCO, a París. | Govern d\'Andorra

Durant la tretzena edició del Fòrum de Joves de la Unesco celebrada aquesta setmana a París, el secretari d’Estat de Joventut i Esports, Alain Cabanes, va destacar els mecanismes de participació juvenil en les polítiques públiques del Principat. Entre aquestes accions, Cabanes va posar com a exemple els consells d’infants i el Consell dels Joves, o la taula mixta de joventut, que actualment treballa en l’elaboració del Pla nacional de la joventut.

Durant la seva intervenció, el secretari d’Estat de Joventut i Esports també va exposar els compromisos d’Andorra en matèria d’integració digital i tecnològica en la recerca de solucions climàtiques i en la transició sostenible cap a una economia verda i blava, amb iniciatives de promoció del consum sostenible de productes i recursos. Concretament, Cabanes va destacar les accions educatives, que es duen a terme al Principat, enfocades als joves en matèria de lluita contra el canvi climàtic, com el projecte Escoles verdes, i altres programes educatius al voltant de la realitat virtual, l’e-learning i els jocs.

En aquest Fòrum de Joves de la Unesco també va participar la representant d’Andorra a la Unesco, Eva Descarrega, i la jove andorrana Inés Bafaluy, que va poder aportar les seves idees al voltant de la salut i el benestar dels joves per assegurar comunitats sostenibles, en un context de canvi climàtic.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT