PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Afers Socials organitza una conferència sobre la prevenció de l'abús sexual infantil en l'entorn digital

Tindrà lloc el 20 de novembre i anirà a càrrec de la psicòloga Pilar Polo

Per El Periòdic

Un grup de persones utilitzant el seu SmartPhone.
Un grup de persones utilitzant el seu SmartPhone. | Arxiu ANA

Amb motiu del Dia internacional dels drets dels infants i del Dia europeu contra l'abús sexual infantil, el Ministeri d'Afers Socials i Funció Pública organitza una jornada al llarg del dilluns 20 de novembre dividida en dues activitats, la primera s'adreça a experts en aquest àmbit i la segona a ciutadans.

Al matí, entre les 10.00 i les 14.00 hores tindrà lloc una formació gratuïta per a professionals que treballen amb infants i adolescents. Sota el títol Abús sexual infantil: eines per a la prevenció, identificació i intervenció, l'esdeveniment anirà a càrrec de la psicòloga de la Fundació Vicky Bernadet, Pilar Polo, i se celebrarà a la sala d'actes del Comú d'Escaldes-Engordany. Les persones interessades poden inscriure-s'hi enviant un correu electrònic a [email protected].

A la tarda, a partir de les 19.00 hores, i oberta a tota la ciutadania, tindrà lloc la conferència Com prevenir l'abús sexual infantil en l'entorn digital, també a la sala d'actes del Comú d'Escaldes-Engordany i dirigida per Pilar Polo. L'entrada és gratuïta i no cal inscripció prèvia.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT