PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

G de Guax celebra els seus 30 anys de moda

La gerent, Guax Torrallardona, recorda els inicis i l’evolució de la botiga en el marc de la celebració dels 30 anys de l’obertura de la botiga al Principat

Per Anna Mencos

La gerent la botiga de moda, G de Guax, Guax Torralladona.
La gerent la botiga de moda, G de Guax, Guax Torralladona. | G.T.

La botiga de moda G de Guax celebra avui dijous 30 anys de trajectòria. Per aquest motiu, des d’EL PERIÒDIC, hem volgut parlar amb la seva gerent, i l’ànima de la botiga, Guax Torrallardona, perquè ens expliqui que significa haver arribat a aquesta fita, com ha evolucionat la botiga al llarg dels anys i quina celebració tenen preparada. Després d’anys treballant en la fabricació de col·leccions i fent desfilades, Torrallardona va decidir deixar Barcelona, on tenia una botiga, i tornar al seu país, on va obrir la seva botiga de roba G de Guax.

Per la seva llarga trajectòria en el sector de la moda i pels seus múltiples viatges a París per a trobar col·leccions i gèneres, explica que la botiga té com una mena de «rotació», ja que rebien moltes col·leccions i gèneres nous cada tres setmanes, una cosa que al Principat no es veia i el que les diferenciava.

La gerent de la botiga detalla que al llarg dels anys hi ha hagut una evolució a la botiga, a mesura que ho anava fent la societat, i apunta que «jo crec que els negocis, si no evolucionen es moren». Potser aquest és un dels motius pels quals després de 30 anys la botiga segueix a peu de canó i, que a través d’una evolució, que descriu com natural, «l’essència continua sent exactament la mateixa», i això ens porta a aquesta celebració. «Arribar a 30 anys és una satisfacció molt gran a nivell personal i professional. Però sense les persones que hem treballat juntes i sense les clientes nosaltres avui en dia no seríem res».

Durant el dia d’avui a G de Guax, situat al Carrer Verge del Pilar d’Andorra la Vella, hi haurà un ambient festiu, en el qual es podran trobar sorpreses i sorteigs: «Ho celebrarem brindant i parlant amb les nostres clientes. Són una clientela molt fidel que vindran a celebrar haver arribat a 30 anys i estar encara aquí al peu del canó i amb força per continuar», explica Guax Torralladona. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT