PUBLICITAT

El VPC busca el lideratge d'Honor contra el Saint Orennais

  • El partit, avui a les 15.30 al Camp del Consell
R. M.S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El camp del Consell ha de ser de nou un fortí. Foto: TONY LARA

La jornada esportiva de diumenge es completa amb partits emocionants. El més important és el que juga el VPC Andorra a casa contra el Saint Orennais, mentre que també es pot seguir la jornada de la Lliga Nacional de futbol a la Primera Divisió al camp d'Aixovall i al d'Alàs. Amb tot, el futbol tindrà una nova entrega amb el FC Andorra, però l'equip tricolor juga lluny del Principat, a Guissona, tot i que la proximitat dóna peu a veure un bon partit en la lluita pel lideratge. És a dir, que si al migdia volem veure futbol, la Lliga andorrana ens el porta, però després podem fer una pausa futbolera per marxar cap al Camp del Consell per veure el VPC lluitar per ser primer d'Honor.

Després de la derrota de la setmana passada contra l'Atlètic Alpicat al camp d'Aixovall (0-1), el FC Andorra vol tornar a ser l'equip demolidor que ha estat fins ara amb una nova victòria. L'Alpicat ha estat l'únic conjunt capaç de derrotar els tricolors durant tota la temporada, però això ha creat alguns dubtes en l'entitat tricolor. Amb tot, Richard Imbernón compta amb tota la plantilla, excepte el dubte de Somoza. Els lesionats Xavi Andorrà i Marc Pujol tindran minuts, encara que mai no disputaran els 90 de partit per precaució, mentre que el principal problema serà l'acumulació de targetes per part andorrana. L'Andorra és colíder de la Primera Territorial amb l'Almacelles, mentre que el Guissona és tercer per la cua, amb greus problemes per guanyar partits.

Fa dues jornades el VPC Andorra va haver d'ajornar el seu partit de Lliga a Honor contra el Saint Orennais perquè la tricolor jugava a Armènia un enfrontament del Campionat d'Europa de Nacions. Aquell duel és el que avui es recupera al Principat. El Camp del Consell rep a partir de les 15.30 un partit que pot permetre els locals situar-se com a líders de la categoria.

El Saint Orennais és ara mateix penúltim de la classificació amb un partit menys que la resta dels seus rivals. Suma 7 punts, pels 4 que en té el cuer US Frontonnaise, i pels 9 que en té el Tarascon, que és per sobre el rival d'avui del VPC. El conjunt andorrà és l'altra cara de la moneda, perquè lluita per assolir el lideratge amb més de 26 punts, que és la barrera que ara posen els dos colíders, Fuxenne i La Saudrune. L'equip que entrena Michael Broad suma 23 punts i és a la tercera posició, però si avui aconsegueix guanyar per tres assajos de diferència als francesos, els andorrans afrontaran la part final de l'any amb la primera posició en possessió.

Una victòria avui del Construccions La Posa Lusitans contra el Matecosa Sant Julià (18.00, Aixovall), donaria el lideratge de la Primera Divisió andorrana a l'equip que entrena Vicenç Marqués. Aquí està el gran atractiu de la 10a jornada de la Lliga, on també hi ha els següents enfrontaments: a les 12.00 al camp d'Alàs, el FC Encamp té una complicada papereta davant del Pidasa Santa Coloma; a la mateixa hora, però a Aixovall, l'Escale Santa Coloma intentarà mantenir el ritme dels primers a costa del Construccions Modernes Inter Escaldes; també a les 16.00, a Aixovall, el Bar La Fira d'Andorra FC Casa Benfica i el Gestions JR CE Principat discutiran les seves diferències al terreny de joc lauredià.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT