PUBLICITAT

Andorra la Vella

«Paciència fins a un punt»

Diego Pampín confia que els nous fitxatges «es faran forts», però al·lega que la comprensió té els seus límits

Per Joan Jiménez

Diego Pampín jugant diumenge passat contra l’Eldense.
Diego Pampín jugant diumenge passat contra l’Eldense. | @FCANDORRA

El lateral esquerre de l’FC Andorra, Diego Pampín, va fer unes declaracions ahir davant la premsa en què va estipular que la pèrdua de peces clau de l’equip de l’any passat és una diferència plausible donat aquest inici de temporada, ja que molts jugadors que ja no vesteixen la samarreta tricolor van adquirir molta experiència al Principat arribant a jugar més de 35 partits amb el conjunt tricolor. El lateral gallec va també declarar, respecte als nous fitxatges, que «els jugadors que van arribar poden fer-se forts i agafar el nivell, crec que podem arribar a tenir el nivell de l’any passat». Tot i així, Pampín, en ser preguntat de si és qüestió de paciència que s’adaptin els nous fitxatges perquè l’equip millori, va declarar que «paciència fins a un cert punt», ja que «crec que fem moltes coses bé, però unes altres que podíem fer en la temporada anterior potser (actualment) no les podem fer pel tipus de jugadors, però és qüestió de ser conscients d’això i adaptar-se, no queda una altra». En ser qüestionat en què passa quan aquesta «paciència fins a un cert punt» s’acaba, el gallec va testificar que «cal ser més racional que emocional».

La frontera pirenaica, factor influent en les dinàmiques de local i visitant

Un dels aspectes que va explicar Pampín va ser la diferència de rendiment entre jugar al Nacional i a fora de casa, on els tricolor només han aconseguit guanyar un partit com a visitant en la primera jornada de lliga a Butarque. El lateral va estipular que «hi ha diferència entre jugar a casa i fora, sobretot a Andorra». El lateral no va excusar tots els problemes de l’FC Andorra fora de casa al cansament que suposen els viatges que s’han de dur a terme des del Principat, ja que cal esmentar que el país no compta amb un aeroport amb múltiples línies i l’única forma de viatjar és amb bus fins a altres destinacions. Tot i així, Pampín va explicar que «tothom ha de viatjar, tots els equips es mengen 10 hores d’autocar a vegades, tothom té aquests problemes. I és cert que nosaltres ho fem cada 15 dies, però tampoc és la causade guanyar només un partit fora de casa» en 15 jornades que han passat de LaLiga Hypermotion fins ara.

Pampín assegura creure en Sarabia

Preguntat pels dubtes que està despertant la continuïtat d’Eder Sarabia i per la ratificació que va fer dimarts el director esportiu del club, Jaume Nogués, assegurant que la substitució del tècnic no està sobre la taula, el gallec va assegurar que «no sé d’on venen aquests dubtes. L’equip creu en un model de joc i en unes coses que ens ha donat sempre el míster». Pampín va sentenciar la seva intervenció afirmant que «el grup creu en el camí que estem seguint, ja que el portem fent des del principi, i farem coses bones al llarg de l’any».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT