PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L'estudi d'impacte econòmic de l'acord d'associació costarà 118.000 euros

L'empresa Knowledge Sharing Network (KSNET) serà l'encarregada de fer-lo

Per El Periòdic

Banderes europees a l'exterior de la Comissió Europea.
Banderes europees a l'exterior de la Comissió Europea. | EFE

L'estudi d'impacte econòmic de l'acord d'associació entre Andorra i la Unió Europea adjudicat per Andorra Recerca + Innovació (AR+I) a l'empresa Knowledge Sharing Network (KSNET) tindrà un cost de 118.273,68 euros. Així es desprèn de l'edicte signat per la ministra de Presidència, Economia, Treball i Habitatge, Conxita Marsol, fet públic ahir al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA).

Cal recordar que l'AR+I valora el projecte guanyador com una proposta metodològica sòlida, pertinent, aplicable i adaptada a la realitat andorrana, presentada, a més, de manera detallada i explicant amb precisió què s'espera obtenir de cadascuna de les anàlisis que es realitzaran.

De la mateixa manera, es considera que la proposta d'execució presentada no només dona garanties que l'estudi podrà estar disponible a final d'abril del 2024 sinó que també ofereix mecanismes de control permanent de la qualitat dels treballs fets. L'equip destinat al projecte és alhora transversal i especialista i compta amb economistes amb una gran experiència i que han realitzat estudis similars als que ara es contracten en agències de la Comissió Europea.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT