PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Concurs de robots amb materials reciclats per a infants

Amb motiu de la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, el Comú d’Andorra la Vella ha organitzat un

Per El Periòdic

Un nen mostra la seva creació amb materials reciclables.
Un nen mostra la seva creació amb materials reciclables. | Comú d\'Andorra la Vella

Amb motiu de la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, el Comú d’Andorra la Vella ha organitzat un concurs de reciclatge i creació adreçat a infants d’entre 6 i 12 anys que resideixin a la parròquia. 

Per tal de participar, els infants hauran de fabricar un robot amb materials que es puguin considerar de reciclatge, ja sigui a partir d’envasos i diversos materials que es puguin reutilitzar. 

El Comú premiarà les tres creacions més originals, les quals rebran com a premi un val de compra, que   pot ser de 300, 200 o 100 euros i que es podrà bescanviar al Centre Comercial Andorrà (CCA). 

El principal objectiu de l’esdeveniment és promoure l’aprenentatge dels materials reciclables, així com potenciar la imaginació i la creativitat dels infants amb la construcció del robot. 

El concurs s’emmarca dins dels actes programats per celebrar la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, la qual busca crear accions de sensibilització sobre els recursos sostenibles i la gestió de residus. Enguany, els actes tindran lloc la setmana del 18 al 26 de novembre. 

Els participants hauran de fotografiar el robot construït i enviar la imatge a l’adreça de correu electrònic: [email protected], abans del 26 de novembre a les 18.00 hores.  Tota la informació es troba al web andorralavella.ad o en el 730 035.

Finalment, serà un jurat l’encarregat de valorar els projectes tenint en compte els criteris de creativitat, disseny i materials sostenibles.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT