PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La FAN posa el seu punt de mira en els Jocs dels Petits Estats

Clotet destaca l’objectiu de preparar-se per Andorra 2025 i potenciar les categories base

Per Joan Jiménez

Foto de familia de la presentació d'ahir de la FAN.
Foto de familia de la presentació d'ahir de la FAN.

Ahir, la Federació Andorrana de Natació (FAN), va presentar els objectius per a la pròxima temporada en un acte que va comptar amb el president de la federació, Joan Clotet; el director tècnic, Alfonso Maltrana; la responsable de natació artística, Natàlia Meca, i conduït per la directora de Banca País d’Andbank, María Suárez, a la seu de l’entitat bancària, patrocinador oficial de la FAN. A més, va comptar també amb l’assistència del president del comitè organitzador dels Jocs dels Petits Estats del 2025, Xavier Espot. En aquest esdeveniment, Clotet va declarar que el full de ruta de la FAN passa per diferents pilars, fent èmfasis en la preparació de la secció d’artística dels Jocs dels Petits Estats d’Andorra 2025, en els quals la natació artística serà una de les competicions en què la federació vol tenir un paper destacat.

Així mateix, Clotet va ressaltar també la gran importància que té per a la FAN el fet de reforçar els vincles entre la federació, i els clubs i les escoles de natació, a través del projecte ‘Nadar és Vida’, per tal de tenir atletes orientats per a la competició des d’un inici.

El president de la FAN va destacar també els diferents convenis de col·laboració que es volen impulsar amb diferents seleccions internacionals d’alt nivell, com són les de França i Portugal. Clotet confia en el fet que una major relació amb aquests equips i una sinergia més consolidada entre els esportistes internacionals amb els nacionals produirà grans resultats per als nedadors andorrans, adquirint experiència de primer nivell.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT