PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Joan Vinyes aconsegueix una brillant segona posició a Jerez

El pilot andorrà torna a competir en la ciutat andalusa de la que té un «record molt positiu»

El pilot andorrà, Joan Vinyes, al podi del Circuit de Jerez.
El pilot andorrà, Joan Vinyes, al podi del Circuit de Jerez. | FOTOESPORT

El pilot andorrà, Joan Vinyes, va participar el passat cap de setmana en les carreres de ral·li Porsche GT3 CUP on el pilot va anar de menys a més, demostrant una actitud decisiva durant els entrenaments, sempre amb poca distància dels més ràpids.

Així i tot, el pilot no es va reservar res, i va aconseguir la segona posició a la categoria de les carreres amb un temps de 17’’461,3, a la primera carrera i 50’ 49’’217, a la segona. Pel que fa al meeting, el pilot va ser líder de principi a fi, amb la qual cosa va obtenir tancar la temporada al volant del Porsche.

«Vam preparar el meeting de manera minuciosa i podem dir que tot ha sortit bé. Em sentia amb confiança per disputar aquesta cita», va explicar el pilot.

Però, el podi se li va resistir encara més, ja que «hi havia una graella molt àmplia i amb pilots de diferents nacionalitats», va afegir.

Vinyes, que feia temps que no competia en el Circuit de Jerez, va afirmar que «té un record molt positiu», i per això se li va facilitar marcar terreny des de l’inici.

Durant els entrenaments lliures, Vinyes va confirmar la motivació que sentia de tornar al circuit andalús, ja que, malgrat sortir amb els pneumàtics usats, va lluitar per mantenir les posicions davanteres.

Així, el pilot andorrà va demostrar el goig que li va fer tornar a la pista andalusa. «Sens dubte, es tractava de recuperar sensacions en una pista en la qual feia temps que no corria, era necessari demostrar en els cronos que podíem estar entre els GT més ràpids», va exclamar Vinyes. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT