Tony Cachafeiro, pilota per primer cop fora d’Europa

L’andorrà queda en la setena posició en el karting Supernats26, celebrat a Las Vegas, Nevada

Tony Cachafeiro, durant la carrera internacional de karting Supernats26.
Tony Cachafeiro, durant la carrera internacional de karting Supernats26. | CACHAFEIRO COMUNICACIÓN

El pilot andorrà, Tony Cachafeiro, va participar per primer cop en una competició fora d’Europa i va aconseguir la setena posició al karting Supernats26. L’esdeveniment, de mida internacional, va celebrar la gran final el diumenge passat on, el pilot andorrà va quedar entre els deu primers millors pilots, d’un total de 47 participants de tot el món.

Des del principi, les sensacions del pilot andorrà van ser positives, ja que els entrenaments on va obtenir la novena posició, tot i patir un toc quan es disposava a completar i millorar la volta, el van fer tenir la confiança suficient per fer front a la gran final, quedant com el millor pilot europeu entre els participants.

A més, a les primeres sessions, que van tenir lloc el divendres passat, Cachafeiro va poder guanyar algunes posicions, malgrat la fallida que va tenir el motor del seu karting.

Però, a la tercera i darrera sessió abans de la gran final, el pilot va veure la setena posició, mateix lloc en el qual va començar i acabar la carrera final. Per la seva banda, el Supernats26 classifica els cinc primers pilots en un podi i no els tres que habitualment es condecoren.

El pròxim esdeveniment del pilot serà la carrera internacional de Le Cot, del 8 al 10 desembre a València.