PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

MoraBanc nominat als Financial Innovation Awards

L’entitat es una de les nominades amb altres bancs com el Santander

Per El Periòdic

Imatge d’arxiu de la seu central de MoraBanc.
Imatge d’arxiu de la seu central de MoraBanc. | MoraBanc

L’entitat financera andorrana, MoraBanc, ha estat seleccionada com una de les cinc finalistes que opten al premi al Banc més Innovador, als Financial Innovation Awards, que es lliuraran al Wizink Center de Madrid el pròxim 14 de novembre. La llista de nominats la completen firmes de prestigi com el Santander, Revolut, Rebellion Pay i N26.

Aquests premis s’emmarquen dins del Fintech Innovation Summer i reconeixen la tasca d’aquelles institucions, empreses i projectes que aporten un valor al sistema financer, amb transformacions que impacten en la vida de les persones. En la primera edició, celebrada l’any passat, Evo Banco va resultar el guanyador d’entre una llista de nominats en la qual també hi havia CaixaBank, Santander, BBVA i Banc Sadabell.

En els darrers temps, MoraBanc ha introduït contínues millores en la seva proposta digital que genera valor al client mitjançant la seva app i banca en línia. Paral·lelament, l’estratègia del grup en temes com els actius digitals, afegida a les propostes pioneres del Principat en aquesta matèria, han estat molt valorades també fora de les fronteres del territori nacional. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT