PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Eva Descarrega dona suport a l’escriptor David Castillo

L’ambaixadora a França va felicitar l’autor per la seva obra ‘As de Corazones’

Per El Periòdic

L’ambaixadora Descarrega i David Castillo, el passat diumenge.
L’ambaixadora Descarrega i David Castillo, el passat diumenge. | @asdecorazones_udl

L’ambaixadora d’Andorra a França i Mònaco, no resident a Portugal i representant permanent a la Unesco, Eva Descarrega, va rebre el passat diumenge a París a l’autor andorrà d’’As de Corazones’, David Castillo. L’escriptor li va fer entrega d’un exemplar de la seva obra, fet que va alegrar l’ambaixadora, ja que farà percebre com l’ambaixada mostra i atorga el seu suport als andorrans que necessiten fer gestions a França.

Durant la conversa, Descarrega es va comprometre amb l’autor a col·laborar en la difusió del llibre a la capital francesa i va mostrar la seva plena disposició  a col·laborar en el que sigui necessari amb els organismes de cultura a França que poden ajudar en la seva promoció. Castillo, per la seva part, es va mostrar molt satisfet amb el tracte rebut per l’ambaixadora i li va agrair profundament el fet d’haver trobat un moment en la seva agenda en dies de molta feina per a acollir-lo i va considerar fonamental també que la gent percebi les ambaixades, no sols com un enllaç diplomàtic, sinó també com una oficina del país disposada a ajudar en el que els ciutadans puguin necessitar al país on resideixen o visiten en un moment determinat.

David Castillo presentarà aquest dissabte 18 de novembre la seva novel·la a l’FNAC de l’Illa Diagonal de Barcelona, acompanyat, igual que al Principat, de l’exministra Judith Pallarés. Continuarà la seva ronda de presentacions a Sevilla, Santander, Múrcia i Alacant i acabarà la promoció de la novel·la a l’Institut Cervantes de París, ciutat en la qual transcorre la major part de la trama de la novel·la i d’especial importància personal i professional per a l’autor de la novel·la.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT