PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El taller d’emprenedors 2024 obre inscripcions

El curs oferirà la creació d’un pla de negoci propi i acompanyament

Per Joan Jiménez

La ministra Marsol amb l’anterior promoció del taller d’emprenadoria.
La ministra Marsol amb l’anterior promoció del taller d’emprenadoria. | Govern d’Andorra

Govern va obrir ahir el període d’inscripcions pel taller d’emprenedors 2024, una iniciativa pública i gratuïta enfocada a incentivar la creació de noves empreses al país oferint noves oportunitats de negoci i d’ocupació al Principat esperant a ser explotades. Així mateix, el taller manté les expectatives de potenciar el desenvolupament de projectes empresarials d’alt valor afegit, així com iniciatives emprenedores amb un impacte social més significatiu i, especialment, els negocis que apostin més per la innovació.

Aquest taller compta amb el suport de la Universitat d’Andorra (UdA) per a posar a disposició dels emprenedors la infraestructura necessària per al desenvolupament d’aquesta iniciativa. Durant el desenvolupament del taller s’oferiran gratuïtament sessions formatives que dotaran els emprenedors dels coneixements i les competències necessàries per poder crear i gestionar una empresa amb èxit. El Govern premiarà els tres millors plans d’empresa desenvolupats durant aquesta edició del taller, i també donarà un premi al projecte més innovador. Quan finalitzi la formació, els participants hauran pogut elaborar un pla pròpi d’empresa que servirà de base teòrica per iniciar el seu negoci real. A més, s’oferirà un servei d’acompanyament als emprenedors que hagin elaborat el seu pla d’empresa al taller i que, tot seguit, vulguin començar els tràmits per crear-la.

La ministra de Presidència, Economia, Treball i Habitatge, Conxita Marsol, va posar en relleu, a finals del passat mes de juny durant l’entrega de guardons de la 23a edició, la contribució al llarg dels anys del taller d’emprenedors, al qual han pres part més de 300 participants d’ençà de la seva posada en marxa el 1999 i del qual han reeixit un centenar de projectes empresarials.

Les places són limitades i el període d’inscripció estarà obert fins al 22 de desembre. Les formacions es concentraran entre l’11 de gener i el 27 de juny del 2024, amb sessions presencials obligatòries a la Universitat d’Andorra, els dijous de 16 a 19 hores. Els formularis d’inscripció són a www.emprenedors.ad.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT