PUBLICITAT

Escaldes - Engordany

Detingut per insultar els agents i colpejar el vehicle policial

Cinc persones més han estat detingudes per conduir sota els efectes de l'alcohol

Per El Periòdic

Imatge d'una patrulla de la Policia
Imatge d'una patrulla de la Policia | EL PERIÒDIC

La Policia va detenir un jove de 21 anys per delictes contra la funció pública, contra l'honor i contra la llibertat. El detingut es trobava molt agressiu a l'interior d'un establiment d'Andorra la Vella, per aquest motiu es va requerir el suport dels agents. Un cop al lloc, la Policia va intentar dialogar amb el jove, però sense èxit. El noi els va intentar agredir, els va insultar i amenaçar, però, tot i resistir-se, els agents van aconseguir detenir-lo. Un cop dins del cotxe, el detingut va intentar trencar els vidres de la patrulla a cops de peu.

D'una banda, la Policia va detenir cinc persones més durant el cap de setmana per donar positiu en controls d'alcoholèmia. Un home de 44 anys va ser detingut després de patir un accident amb danys materials al port d'Envalira, el detingut va donar positiu en alcohol amb una taxa d'1,81.

D'altra banda, un home de 76 anys i una dona de 23 anys van estar detinguts per conduir sota els efectes de l'alcohol, donant positiu als controls amb taxes d'1,24 i 1,19, respectivament. Pel que respecta als altres dos detinguts, es tracta de dos homes; un de 41 anys amb una taxa d'1,16 i un de 37 anys amb 1,12 g/l.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT