PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Més de 5.000 articles venuts en el Vide Dressing Tardor de la Massana

D’aquí a 15 dies es tornarà a fer el mercat de segona mà amb 80 parades diferents

Per El Periòdic

Una imatge del Vide Dressing Tardor de la Massana.
Una imatge del Vide Dressing Tardor de la Massana. | Comú de la Massana

El Vide Dressing Tardor de la Massana ha tancat les portes del primer torn amb més de 5.000 articles venuts. D’aquí a 15 dies es tornarà a fer el mercat de roba i complements de segona mà, també amb 80 parades, però totes diferents. De fet, es va decidir dividir l’esdeveniment en dos caps de setmana per donar cabuda a l’elevat nivell d’inscripcions.

«El Vide Dressing s’ha convertit en un mercat que la gent espera, i per això d’aquí a 15 dies esperem que torni a haver-hi tant públic com aquest cap de setmana», va assegurar el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà, tot remarcant el gran ambient que es va viure al centre de la Massana, durant el cap de setmana.

Tant les paradistes com el públic van destacar que en aquesta edició hi ha molts més productes i de més qualitat. La roba i els complements són de tots els estils i marques, però el més important és que estan en bon estat com per allargar la seva vida. El perfil de comprador és molt variat, però tots coincidien en què és molt interessant comprar peces a preus baixos, tant per a l’economia familiar com per fomentar la sostenibilitat.

Un altre dels aspectes que cal remarcar d’aquesta edició és que s’ha notat un increment del públic masculí. Cada vegada hi ha més parades que porten roba d’home, que ha tingut molt bona sortida.

L’esdeveniment rep als compradors més d’un dia, ja que amb una sola jornada no en tenen prou per poder veure l’oferta de les 80 de parades. A més, tothom marxa molt satisfet per les compres realitzades.

El mercat d’aquest primer cap de setmana, va tancar amb un concurs que es va fer entre el públic assistent. D’una banda, havien de votar la parada més ben decorada, premi que va guanyar ARTNIKA, de Mònica Font; d’altra banda, els participants havien d’escriure per què són fans del Vide Dressing. La frase més original i guanyadora del concurs va ser: «El somriure és el teu millor complement, però una bossa de mà del Vide Dressing sempre ajuda». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT