PUBLICITAT

El Sitca demana formar part de la comissió anticrisi

  • Els funcionaris se senten «discriminats» per no haver participat en les mesures
C. G.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Membres del sitca. Foto: TONY LARA

El Sindicat de Treballadors del Comú d'Andorra la Vella (Sitca) reclamarà a la corporació d'entrar a formar part de la comissió anticrisi, òrgan que treballa per reduir les despeses comunals i incentivar l'activitat a la parròquia. Isaac Alaez, secretari del Sitca, va assegurar que, com a treballadors del comú, «coneixem millor que ningú la situació i podem aportar propostes positives pel seu funcionament».

En aquest sentit, el sindicat lamenta que no se'ls hagi tingut en compte a l'hora d'elaborar el paquet anticrisi amb 11 mesures, que es va aprovar aquesta setmana en sessió de Consell de Comú. Alaez va manifestar que se sentien «discriminats» i que s'hauria d'haver intentat arribar a un consens entre consellers i funcionaris.

Tot i la reivindicació, des del Sitca van valorar positivament el paquet, sobretot pel que fa a la decisió del Comú de pujar els salaris més baixos. En relació a la congelació del GAdA, que s'atura a l'espera de la renovació de la Llei de la Funció Pública a nivell nacional, el Sitca s'hi mostra a favor, tot i que un cop s'aprovi demanaran al Comú «què passarà amb els anys en què no hem rebut les compensacions i amb els triennis congelats», va exposar Alaez. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT