PUBLICITAT

Canillo

L’únic rival d’Alcobé en les eleccions seria l’abstenció

El partit presenta una llista equilibrada i representativa de Canillo

Per Sònia Lecha

La sessió consell extraordinari del Comú de Canillo, ahir.
La sessió consell extraordinari del Comú de Canillo, ahir. | Comú de Canillo.

La sessió de consell extraordinari de la parròquia de Canillo va ser breu, ja que en aquesta parròquia només es presenta una candidatura. L’única llista la formen Demòcrates per Andorra i Independents, liderada per l’actual cònsol major, Jordi Alcobé, i l’acompanyen l’actual cònsol menor, Marc Casal i Sílvia Mandicó. 

Alcobé durant les legislatures 2011-2015 i 2015-2019 va ser ministre de diferents departaments a Govern i després va fer el salt a la política comunal, substituint qui va ser el seu company de gabinet ministerial, Francesc Camp, que ha decidit no presentar-se a la reelecció. Novament, es torna a donar la circumstància que a Canillo només concorrerà una llista, amb la qual cosa el principal rival d’Alcobé, que serà segur cònsol major, serà l’abstenció.

Respecte a la llista presentada, el candidat de Demòcrates per Andorra + Independents pensa que «és equilibrada i representativa de tots els nuclis i veïnats de la parròquia». Alcobé va detallar que a la candidatura hi ha persones amb perfils professionals diferents, un fet que aporta varietat dins del partit. 

Pel que fa als objectius que es marquen per al nou mandat, Alcobé es va mostrar prudent i va preferir no entrar en detall. Un fet que sí que va lamentar el número u és que la població no tindrà una segona opció a debatre, ja que hi ha una única llista. 

 

- la llista -

Demòcrates per Andorra + Independents  

1. Jordi Alcobé
2. Marc Casal
3. Sílvia Mandicó 
4. Miquel Casal
5. Misericòrdia Torres
6. Sebastià Plaza
7. Laura Riba
8. Alexander Cesar
9. Cristel Torres
10. Joan Antoni Rodríguez

SUPLENTS
1. Sabrina Riba
2. Felipe Augusto Gallardo

PUBLICITAT
PUBLICITAT