PUBLICITAT

Encamp

Mas té l’objectiu de fer d’Encamp una parròquia millor i més justa

Neix Avancem amb la finalitat de fer progressar a la parròquia

Per Sònia Lecha

El Consell de Comú d’Encamp on van fer públiques les llistes per a les eleccions comunals del 17D.
El Consell de Comú d’Encamp on van fer públiques les llistes per a les eleccions comunals del 17D. | S.L.

El Comú d’Encamp, ahir a la tarda, va convocar un consell extraordinari per verificar i proclamar les dues candidatures que es presenten a les eleccions comunals del pròxim 17 de desembre. 

La primera llista presentada és la candidatura d’Unió per al Progrés, Demòcrates i Independents encapçalada per Laura Mas i Xavier Fernández. Com a número tres els acompanya Joan Albert Sans. L’actual cònsol menor, Jean Michel Rascagnères, ha renunciat a presentar-se a les pròximes eleccions. Mas va comentar que la llista d’enguany «reuneix una barreja de joventut i experiència per fer millor la parròquia i més justa».

La segona i última candidatura de la parròquia encampadana és Avancem, formada pel Partit Socialdemòcrata i Independents. Marta Pujol, que ja va ser una de les dues candidates en la llista parroquial de les eleccions generals per als vermells, serà qui lideri l’alternativa a l’actual consolat. Pujol anirà acompanyada de Josep Lluís Agudo i Maria Carme Garcia. La número cinc d’Avancem és Clàudia Cunill, una tiktoker resident al Pas de la Casa i més coneguda com a Clau Bunny. «Sento molt d’amor, recolzament, moltes expectatives, però sobretot molta fe en el canvi que Encamp tant anhela. De vegades els somnis es fan realitat», va compartir Cunill a través de les seves xarxes socials després que es fessin oficials les llistes. 

El nom del partit és amb l’objectiu comú de fer progressar tant a Encamp com al Pas de la Casa. 

AGRUPAMENT ENCAMPADÀ NO PARTICIPA / «Estem compromesos amb el progrés i el benestar de la nostra parròquia, i volem informar a la ciutadania de la nostra decisió no presentar-nos a les pròximes eleccions comunals», així ho va anunciar dijous a través d’un comunicat. Després d’una profunda anàlisi i reflexió, Agrupament Encampadà ha arribat a la conclusió que la diferència en la manera de treballar del partit socialdemòcrata no va amb «el seu tarannà», sumat també a la retirada de Concòrdia, «tot plegat ens impedeix continuar treballant conjuntament en benefici dels ciutadans d’Encamp i del Pas de la Casa», van sincerar-se al comunicat. 

Aquest partit polític sempre ha defensat els valors de responsabilitat, consciència i dedicació en l’administració del Comú. Per aquest motiu, no volen afegir persones «a correcuita, volem gent compromesa dins de la nostra llista electoral, sempre hem prioritzat les persones davant els partits». Des d’Agrupament Encampadà volen mantenir l’esperit que els caracteritza, presentant persones responsables i conscients de la feina que suposa l’administració d’un Comú. 

Tot i que no participin en aquestes eleccions, des del partit continuaran treballant per aportar idees i propostes constructives per al futur de la parròquia. Finalment, Agrupament Encampadà va voler transmetre el missatge que seguiran «defensant els interessos dels nostres ciutadans i treballant per millorar la qualitat de vida de tots els habitants d’Encamp».

 

- les llistes -

Unió per al Progrés + Demòcrates + Independents 

1. Laura Mas
2. Xavier B. Fernández
3. Joan Albert Sans 
4. Nino Marot
5. Sabrina Gregoire
6. Benjamí Rascagnères
7. Edith Quirós
8. Silvia Ramond
9. Verònica Solsona
10. Andreu Riba
11. Judith Torres
12. Judith Gil

SUPLENTS
1. Xavier Martin
2. Maria Neus Cervera

 

Avancem (Partit Socialdemòcrata + Independents)  

1. Marta Pujol
2. Josep Lluís Agudo
3. Maria Carme Garcia 
4. Sonia Ferrera
5. Clàudia Cunill
6. Eduard Ricard
7. Gisela Escolà
8. Sergi Morales
9. Christian Regalo
10. Montserrat Puig
11. Mustafa Ben Moussa
12. David Rios

SUPLENTS
1. Eduarda Azevedo
2. Maria Teresa Recasens

PUBLICITAT
PUBLICITAT