PUBLICITAT

Una discussió acaba amb l'agressió d'un pare i un fill

C.G.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Els passadissos de la Batllia. Foto: TONY LARA

La discussió entre dos veïns perquè un d'ells havia embrutat una zona compartida va finalitzar en una baralla, en què també hi va acabar participant el pare d'un d'ells. Així ho va narrar ahir l'home agredit durant la vista. Pels fets, la fiscalia va demanar pel pare i pel fill una pena de dos anys de presó condicional i d'un any de presó condicional respectivament, per un delicte major de lesions causades amb acarnissament o crueltat.

Els fets van succeir a l'agost del 2007 a Sant Julià de Lòria, després que un veí demanés a un altre que netegés els excrements que havien deixat els seus gossos en una zona habitable que compartien els dos. La petició va acabar en discussió, i el propietari dels gossos va fer caure l'altre home al terra després de donar-li un cop a la boca. Va ser llavors quan va venir el pare i també va començar a pegar-lo. No van cessar fins que un altre veí, que va presenciar els fets i ahir va exercir de testimoni, va amenaçar d'avisar a la Policia.

L'agredit va patir diverses contusions, la més greu al nas, així com una ferida oberta a la cella que va requerir punts de sutura. Per aquests perjudicis, el seu advocat defensor va demanar ahir un total de 5.477 euros, en concepte de prejudici estètic, de quantum doloris i per les despeses de la CASS. La defensa del processat, per la seva part, va demanar l'absolució.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT