PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tyson Pérez: «De moment no ens hem de plantejar fites més enllà de la permanència»

L'aler pivot reconeix que la desfeta a Tenerife va fer mal, però que estan mentalitzats pel Baxi Manresa

Per Pol Forcada Quevedo

Pérez al darrer duel a la Bombonera.
Pérez al darrer duel a la Bombonera. | ACB Photo / D.Catalán

El MoraBanc Andorra torna a jugar demà (18.00 hores) després de la patacada a Tenerife. I ho farà contra un Baxi Manresa amb el mateix balanç que també arriba de perdre. El joc, però, dels homes de Lezkano, està sent millor de l’esperat. Tot i això, Tyson Pérez va comentar ahir que «no mirem més enllà de la permanència», l’objectiu primordial dels tricolor, «i crec que de moment no ens hem de plantejar objectius». En aquest sentit, l’aler pivot comentar que cal anar partit a partit i, en futur, en funció de les victòries i derrotes, «plantejar-nos alguna cosa», tot fent esmena a la importància de «créixer com a equip cada matx».

Respecte als de Pedro Martínez, Pérez va indicar que és un conjunt «que juga ràpid, molt físic i que té molt clar com vol jugar». D’entre els seus jugadors, va voler destacar a Devin Robinson, «un quatre molt físic i amb molta qualitat», així com Brancou Badio, «que ha fet un pas endavant». Tampoc es va voler oblidar de Dani Pérez i Dani García, «que saben que han de fer en tot moment i juguen pels altres».

Demanat per l’última derrota, l’espanyol va reconèixer que els va fer mal i que es van veure sobrepassats sobretot a nivell ofensiu, però que també els ajudarà per saber que «hem d’estar units passi el que passi». L’equip andorrà, va afegir el jugador, es troba bé anímicament i mentalitzat per la següent victòria. 

A títol personal, ja es troba recuperat del tot de les molèsties que va patir fa aproximadament un mes: «Aquesta és la primera setmana que em començo a notar ‘fresc’ i que puc tornar a ser jo», va incidir abans d’esmentar que «sens dubte», aquesta recuperació «la intentaré mostrar en aquest matx».

Finalment, cal destacar que el club va informar ahir al matí que ja s’han esgotat les entrades per al duel contra els manresans.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT