PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Homenatge a Encamp al ciclista Sepp Kuss, guanyador de la Vuelta Espanya

La jornada començarà a les 09.30 hores amb una trobada a la plaça de sant Miquel d’Encamp amb el ciclista

Per El Periòdic

El ciclista Sepp Kuss rebrà un homenatge a Encamp, parròquia on resideix, aquest diumenge.
El ciclista Sepp Kuss rebrà un homenatge a Encamp, parròquia on resideix, aquest diumenge. | Comú d\'Encamp

El Comú d’Encamp homenatjarà aquest diumenge, 12 de novembre, al ciclista Sepp Kuss, guanyador de la Vuelta Espanya 2023 i actual resident a la parròquia. El conseller de Turisme i Reactivació Econòmica, Nino Marot, va animar a tothom a participar en l’homenatge, destacant que serà una oportunitat «perquè els assistents puguin conèixer de més a prop al ciclista i compartir una pedalada amb ell. Sepp Kuss ha volgut formar part de l’acte des del principi per viure un acte conjunt amb tothom». 

Marot va afegir que el ciclista «ha donat suport en moltes ocasions a esdeveniments esportius que han tingut lloc a la parròquia. És tot un orgull tenir a esportistes de les seves característiques vivint a Encamp. Estem contents de poder-li fer aquest acte commemoratiu». 

La jornada començarà a les 09.30 hores amb una trobada a la plaça de sant Miquel d’Encamp amb el ciclista, i a les 10.30 hores hi haurà una pedalada conjunta fins als Cortals d’Encamp. La sortida serà des de la mateixa plaça i està oberta a tothom qui vulgui participar. 

Per acabar l'acte d’homenatge a les 12.00 hores, es faran els parlaments a la plaça dels Arínsols d’Encamp, així com l'entrega d’un record commemoratiu a Sepp Kuss per part del Comú d’Encamp. També hi haurà signatura d’autògrafs per part del ciclista, i tothom qui ho vulgui es podrà fer fotos amb ell per immortalitzar la jornada.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT