PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’estudi d’impacte de l’Acord d’associació estarà enllestit a l’abril

AR+I ha adjudicat l'estudi a Knowledge Sharing Network

Per El Periòdic

Banderes europees a l'edifici de la Comissió Europea.
Banderes europees a l'edifici de la Comissió Europea. | ARXIU ANA

El patronat d'Andorra Recerca i Innovació ha adjudicat a Knowledge Sharing Network (KSNET), l'estudi d'impacte econòmic de l'acord d'associació amb la Unió Europea. KSNET, especialitzada en estudis d'impacte econòmic i social, ha estat la firma que ha obtingut una major puntuació al concurs.

En un inici eren set les candidatures interessades en el concurs, però al final se'n van acabar presentant tres. El passat 26 d'octubre es van obrir les propostes metodològiques i d'execució de les tres candidatures i, una vegada avaluades, el 3 de novembre es va procedir a l'obertura de les ofertes econòmiques de les tres empreses candidates.
Sobre el projecte guanyador, des de l'AR+I es destaca que és una proposta metodològica sòlida, pertinent, aplicable i adaptada a la realitat andorrana. A més, es va presentar de manera detallada i explicant amb precisió què s'espera obtenir de cadascuna de les anàlisis que es realitzaran.

Un altre punt que destaca és que en la proposta d'execució hi ha garanties que l'estudi podrà estar disponible a finals d'abril del 2024 i ofereix uns mecanismes de control permanent de la qualitat dels treballs fets. L'equip destinat a aquest projecte és transversal i especialista i compta amb economistes amb una gran experiència i que han dut a terme estudis similars als que ara es contracten en agències de la Comissió Europea.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT