PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cachafeiro es veurà les cares contra els millors a Las Vegas

El jove pilot andorrà disputa, en la categoria Micro Swift, les Supernats26, competició que dura fins diumenge

Per El Periòdic

Cachafeiro a Portimão.
Cachafeiro a Portimão. | Cachafeiro Comunicación

Tony Cachafeiro va arrencar ahir la seva participació en les Supernats26, una competició que es disputa als Estats Units, més concretament a Las Vegas, en la categoria Micro Swift. Tal com van indicar en un comunicat, l’esdeveniment reuneix als millors pilots del món perquè es posin a prova en un entorn especial que dins d’una setmana acollirà un gran premi de Fórmula 1.

El jove andorrà arriba amb gran il·lusió per viure la seva primera experiència corrents als Estats Units, i ho farà de la mà del Fusion Motorsport, un dels equips més prestigiosos a nivell internacional. A més, el pilot viatja després d’encadenar bones actuacions. Cal recordar que va tancar el Campionat d’Espanya de Kàrting (CEK) en novena posició, el Campionat Valencià en tercer lloc i el Mundial entre els 65 millors.

«Tinc moltes ganes de començar a córrer a Las Vegas. Em fa molta il·lusió estar competint aquí, rodejat de la meva família i equip. Serà una altra gran prova per a nosaltres en aquest bon final de curs, i espero continuar sumant bons resultats», va explicar Cachafeiro.

Durant la jornada d’avui disputarà la darrera pràctica lliure per posteriorment fer els entrenaments lliures i la classificació. Demà correrà les dues primeres mànigues, la tercera serà dissabte i diumenge la final.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT