PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vinyes s’acomiadarà aquest curs del Porsche 911 GT3 CUP

El pilot ho farà aquest cap de setmana en el Circuito de Jerez - Ángel Nieto, on ja ha competit diverses temporades

Per El Periòdic

Joan Vinyes aquest curs al volant del Porsche 911 GT3 CUP.
Joan Vinyes aquest curs al volant del Porsche 911 GT3 CUP. | FotoEsport

Després de finalitzar en el podi de la Porsche Carrera Cup Benelux, Joan Vinyes ha pres la decisió d’acomiadar la temporada de circuits d’asfalt aquest cap de setmana en el Circuito de Jerez - Ángel Nieto. Al mític escenari gadità Vinyes disputarà, al volant del Porsche 911 GT3 CUP - Baporo Motorsport, el penúltim meeting del Campionat d’Espanya de Resistència 2023, organitzat per V-Line Organització.

«Anar al circuit de Jerez sempre és especial, l’ambient que es respira a les instal·lacions del traçat andalús és molt diferent del de la resta», assenyalava el pilot. «He competit en aquest circuit diverses temporades i també amb mecàniques molt diferents. Al volant d’un Porsche, la meva primera i única participació es remunta al 2020. L’experiència va ser tan positiva, que repetir-la era una assignatura pendent».  A més, va afegir que «després d’acabar un campionat tan exigent com la Porsche Benelux, lluitant en tots els escenaris per sumar punts a la classificació provisional, córrer sense aquesta pressió ens permetrà gaudir encara més de les carreres. De tota manera no hi ha cap dubte que intentar guanyar serà, com sempre, l’objectiu», va finalitzar l’andorrà.

El dissabte, entre les 09.40 i les 10.30 hores, Vinyes correrà els entrenaments lliures. Poc més d’una hora després tornarà a sortir a la pista per disputar els entrenaments oficials. La primera de les curses, el mateix dissabte, serà a les 14.50 hores i estarà programada a 48 minuts més una volta. La segona, diumenge a les 15.00 hores, tindrà la mateixa programació.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT