PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Carolina Bartumeu arriba al VIII Cicle de Música Cambra Romànica

La violoncel·lista substitueix el grup Trio Nacedo, que ha hagut d’anul·lar el seu concert

Per El Periòdic

La violoncel·lista andorrana Carolina Bartumeu.
La violoncel·lista andorrana Carolina Bartumeu. | Associació Amics de la Cambra Romànica

El grup musical Trio Nacedo no actuarà finalment aquest dissabte en el VIII Cicle de Música Cambra Romànica. En el seu lloc, la violoncel·lista andorrana Carolina Bartumeu pujarà a l’escenari amb un concert com a solista i sota el nom de Bach i els ocells.

L’actuació girarà al voltant d’aquests dos conceptes, interpretant-se tres de les suites del músic barroc i altres peces relacionades amb les aus, molt rellevants en el repertori habitual del violoncel, com, per exemple, El cigne, de Saint-Saens, o el Cant dels ocells. El concert tindrà lloc a l’església de Sant Bartomeu de Soldeu, a les 17.00 hores i és gratuït per a tots els assistents, tot i que es recomana fer reserva prèvia a través de la pàgina web de l’associació. Al final del concert s’oferirà coca i xocolata.

Pel que fa al Trio Nacedo, està previst que més endavant, possiblement el 2024, pugui venir a Andorra per oferir el concert anul·lat, el qual estava conformat per un dels clàssics de la música de cambra per la formació de violí, viola i violoncel. 

Set concerts per a la tardor 2023

El VIII Cicle Cambra Romànica va donar el tret de sortida el passat 21 d’octubre, reunint al llarg d’aquesta tardor un total de set concerts de música de cambra. Per al moment, ja s’han ofert les actuacions de la Fundació ONCA pel seu trentè aniversari, de Marimbazzi Duo i del Quartet Mona. Els següents en donar-se cita, a banda del concert de Bartumeu, seran el Quartet 4 estacions, el Quintet Vents d’Andorra —ambdós el 18 de novembre— i el Synthèse Quartet, programat pel 25 de novembre com a darrera actuació d’aquest nou cicle.

En aquesta edició es compta amb la col·laboració de la Fundació ONCA de la Fundació Creand, l’ambaixada de França a Andorra i l’Associació Concertante de Sitges, així com el Govern d’Andorra.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT