PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Cavalcada de Reis 2024 obre les seves inscripcions

Els infants majors de sis anys poden apuntar-se fins al 19 de novembre

Per El Periòdic

Melcior saludant els més petits, durant la Cavalcada de Reis 2023.
Melcior saludant els més petits, durant la Cavalcada de Reis 2023. | Comú d\'Escaldes-Engordany

Queden obertes les inscripcions per participar en la Cavalcada de Reis 2024, tal com han informat l’Àrea de Cultura del Comú d’Andorra la Vella i la Unió Pro-Turisme d’Escaldes-Engordany, organitzadors conjunts de l’esdeveniment. Els infants majors de sis anys i residents d’ambdues parròquies que hi vulguin participar ho poden fer formalitzant la seva inscripció, fins al pròxim 19 de novembre, a l’Àrea de Cultura del Centre cultural la Llacuna (730 037), a la Unió Pro-Turisme (828 721) o a l’Oficina de Turisme de la plaça Santa Anna d’Escaldes-Engordany (890 881). 

Els menuts seleccionats seran avisats telefònicament i hauran de recollir el corresponent abillament a la seu social de la Unió Pro-Turisme, situada a l’avinguda de les Escoles, 26, 1r 3a, d’Escaldes-Engordany. S’haurà de deixar un dipòsit de 30 euros, el qual serà retornat en el moment de la devolució de la disfressa. Per al procés de selecció, es prioritzaran aquells infants que no hagin participat en altres ocasions, que siguin residents a la capital o a Escaldes-Engordany i que s’ajustin per pes i talla al vestuari disponible. 

Així mateix, el full d’inscripció queda també obert per a aquells nois i noies majors d’edat, d’una alçada aproximada d’1,70 metres, que desitgin participar en la Cavalcada amb tasques de personatges d’animació, voluntaris de seguretat o acompanyament de les carrosses, entre altres tasques. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT