PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Baró, sobre l’habitatge: «El Govern desperta tard»

El conseller general entra una pregunta en relació amb la manifestació del 31 d’octubre

Per Alex Montero

El conseller general del PS i president del grup parlamentari, Pere Baró.
El conseller general del PS i president del grup parlamentari, Pere Baró. | PS

El conseller general del PS i president del grup parlamentari, Pere Baró, ha entrat una pregunta dirigida al Govern amb relació a la concentració ciutadana que va tenir lloc el passat dimarts 31 d’octubre, a la plaça de la Rotonda d’Andorra la Vella, en reclam d’un habitatge digne i que va aplegar un miler de manifestants. Així doncs, Baró s'ha interessat en saber quines altres mesures preveu implementar l’Executiu per tal de frenar la pèrdua de poder adquisitiu que està patint gran part de la ciutadania del país, vistes les reclamacions fetes en la concentració i les posteriors declaracions per part de la institució governamental. 

Des d’EL PERIÒDIC hem pogut parlar durant el dia d'avui amb el conseller general sobre aquesta qüestió, assegurant Baró que «el Govern desperta tard pel que fa a la problemàtica de l’habitatge i és per això que volem saber quines mesures més estan preparant». Tanmateix, el conseller general ha esmentat que «el poder adquisitiu s’ha d’arreglar millorant aquesta casuística, però també amb els salaris o veient fins on arriba l’IPC» i ha posat en relleu, una vegada més, que des del seu grup parlamentari «sempre hem dit que el model assistencialista del Govern és un error i la prova és com estem actualment».

La qüestió es formularà oralment a la sessió del Consell General prevista per al 16 de novembre, moment en el qual el Govern haurà de manifestar la seva resposta a la pregunta.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT