PUBLICITAT

Creat un nou Comitè de la FAE dependent dels clubs

  • L'ECA presenta la nova equipació i els patrocinadors pels pròxims tres anys
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Els membres del club, amb la nova equipació, ahir a l'Illa Carlemany. Foto: EL PERIÒDIC

Ahir es va presentar la nova equipació de l'Esquí Club d'Andorra (ECA) i els seus patrocinadors pels pròxims tres anys (Crèdit Andorrà i l'Illa Carlemany). A més, es va anunciar que els infants de l'equip del Comitè de Grandvalira i Vallnord s'han fusionat per crear un nou Comitè de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE), però dependwent dels clubs.

A l'acte de presentació de la nova temporada amb la nova equipació, celebrat al centre comercial l'Illa Carlemany, es van donar cita unes 200 persones. Al mateix temps es va aprofitar la cita per donar per engegada la nova temporada d'esquí. L'Esquí Club d'Andorra compta amb uns 250 corredors, 1.400 socis i 34 entrenadors. El nou equipament està format per anorac, pantalons i jaqueta, i afegeix el logotip dels nous patrocinadors, Crèdit Andorrà i Illa Carlemany, els quals confirmen així un acord al qual es va arribar el passat mes de maig i que ara es fa efectiu amb tres anys per davant.

El president de l'ECA, Joan Llena, es va mostrar molt content pel fet de poder comptar amb el suport de l'entitat bancària i del centre comercial, i va assegurar que és un «orgull» poder formar part d'aquest club, que per ell «és el millor i el que millor funciona», ja que així ho demostra, segons Llena, «el nombre de patrocinadors i la rellevància d'aquests». Durant l'acte, al qual van assistir nombrosos membres de l'equip i familiars, es van sortejar diversos premis per als infants. La incorporació de l'Illa Carlemany i la continuïtat de Crèdit Andorrà permetran que el club tingui unes quotes no tan elevades com és habitualment.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT